Even voostellen:

Onze namen zijn Alexandra en Chantel. Na jaren bezig geweest te zijn met wonen en interieur in ons eigen huis is onze droom uitgekomen. Een eigen winkeltje!
Alexandra werkt 2 dagen als medisch secretaresse en Chantel als kledingverkoopster.
We hebben elkaar leren kennen op de school van onze kinderen. We hebben beide 2 kinderen.
We kwamen er achter dat onze stijl van inrichten erg op een lijn zit. We houden beiden van een landelijke en romantische stijl.
We hadden het er zo nu en dan over gehad om een eigen winkel te beginnen maar de zorg voor de kinderen hield ons tegen.
Toen kwam Chantel met het idee om bij Boulevard 40 een stukje winkel te huren, met dit concept kunnen we onze spullen aan de mensen laten zien zonder dat we de hele dag in de winkel aanwezig hoeven te zijn. We kunnen onze baan blijven aanhouden en onze hobby, het opknappen van meubeltjes en het creëren van nieuwe ideeën, er naast doen. Want een hobby is het zeker.
We hebben gelukkig zo nu en dan de hulp van onze mannen bij het schuren en het tillen van meubels.
Zonder hun was dit allemaal niet mogelijk geweest.

Wij kwamen op het idee om onze winkel Better-than-Before te noemen omdat wij de meubels die we opgeknapt hebben mooier vinden dan toen we ze kochten. We geven onze meubels een nieuwe kleur met een landelijk uitstraling.
Met veel plezier, zorg en nauwkeurigheid worden alle handelingen uitgevoerd, we zijn pas tevreden als het 100% goed is.
We verkopen natuurlijk geen nieuwe meubels, er kan altijd een krasje of een barstje in het hout zitten, maar dan wel onder de verf,

We verkopen naast onze opgeknapte meubels ook producten van Clayre&Eef en binnenkort Countryfield. Maar de nadruk ligt toch om er onze eigen creativiteit aan te geven. We vinden het leuk om elke keer weer iets nieuws te verzinnen en te maken.

Voor interieuradvies kunt u ook bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan uw eigen meubels die u een nieuwe kleur wilt geven. Of als u een bepaald meubelstuk zoekt en geschilderd wilt hebben. Wij geven graag advies!

U zult ons waarschijnlijk niet in de winkel treffen omdat we er niet dagelijks aanwezig zijn, maar voor vragen verwijs ik u naar ons mailadres.

Wij hebben er super veel zin in!

Terug

e-mail | info@better-than-before.nl

Copyright | Better than Before 2012